Sponsor van de week: GREBO groenprojecten

Waarom steunen jullie als bedrijf ONDO? 
Als lokaal ondernemer draag ik de Heusdense verenigingen en initiatieven een warm hart toe. Regelmatig zie ik onze kinderen en natuurlijk wij zelf ook genieten van alle fantastische activiteiten die door de inzet van vele mensen in zo’n kleine gemeenschap mogelijk worden gemaakt. Daarom probeer ik deze dan ook regelmatig een financieel steuntje in de rug te geven, zodat iedereen hier ook in de toekomst nog lang van mag genieten.
Hoe gaan jullie om met de Corona crisis? 
De huidige situatie brengt voor iedereen de nodige uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor sportverenigingen, maar ook voor lokale ondernemers. Zo heb ik van een groot gedeelte van mijn activiteiten de omzet tot nul zien teruglopen. Omdat ik als ondernemer dan natuurlijk niet stil kan blijven zitten heb ik besloten dan maar te proberen om meer omzet te genereren uit overige activiteiten. Om dit te bewerkstelligen heb ik samen met Erik van den Eijnden besloten om onze krachten te bundelen en een nieuwe VOF op te zetten.
Waarvoor kan men bij jullie terecht?
Onder de naam GREBO groenprojecten en recycling zullen wij in de toekomst niet alleen de activiteiten van Ron Bombeeck boomverzorging voortzetten, maar deze ook uitbreiden. Inmiddels kunnen wij voor onze klanten een breed scala aan diensten verlenen. Een greep hieruit:

  • Rooien en snoeien van bomen en struiken
  • Tuinen leegruimen
  • Aanleggen van gazons
  • Aanleggen van beregeningsinstallaties
  • Grondwerk

In de toekomst zullen we dit nog verder uit gaan breiden met afvoeren en verwerken van groenafval. Helaas heeft dit door de coronacrisis de nodige vertraging opgelopen.
Laten we hopen dat deze crisis snel voorbij zal gaan en dat we allemaal in goede gezondheid weer volop kunnen gaan werken, maar natuurlijk ook sporten en genieten van al het andere moois dat in onze gemeenschap wordt georganiseerd.
Met vriendelijke groet,
Ron Bombeeck