Prijsuitreiking Amateurcoach

De competitie loopt ten einde en dat betekent ook dat de winnaars van de Amateurcoach bekend worden. Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie deelname afgelopen jaar. Met 86 deelnemende coaches mogen we niet ontevreden zijn en hopelijk zijn het er volgend jaar nog meer!

De prijsuitreiking vindt aanstaande zondag 5 mei plaats in de kantine. Na de wedstrijd van het 1e elftal is er een feest in de kantine met DJ AE-rik en kost het tapbier slechts €1,-. Rond een uur of 18:00/19:00 uur willen wij de prijsuitreiking doen en daarbij worden alle coaches verwacht want iedereen valt dit jaar in de prijzen!

Zonder inschrijfgeld hadden jullie dit natuurlijk niet verwacht maar niets is dus minder waar… Mede dankzij ‘Partycentrum De Pandoer’, ‘Jan van der Loo tweewielers’, ‘Bij Willem Sport’ en onze eigen kantine kunnen we toch verschillende mooie prijzen uitreiken.

Zoals bekend was liggen er nog 20 consumptiebonnen te wachten op de winnaar van de 3e periode. De top 3 van de 3e periode wordt op dit moment gevormd door: 1. Willem Slaats (203) 2. Arjan Jannsen (188) 3. Rick Rijnders (185). De nummer 1 heeft dus een riante voorsprong opgebouwd maar alles is nog mogelijk de laatste speelronde.

De belangrijkste strijd is natuurlijk geleverd in het algemeen klassement waarbij de top 5 op dit moment bestaat uit: 1. John Swinkels (480) 2. Rob Nijssen (474) 3. Willem Slaats (470) 4. Tom Klein Zieverink (458) 5. Dirk Nijssen (444). De nummer 1,2 en 3 vallen in de prijzen dus ook hier is het nog spannend tot het laatste moment!

Daarnaast reiken we nog een prijs uit aan de winnaar van het gouden schoen klassement. Tot op heden gaat Melanie Verdam aan kop maar zij wordt op de voet gevolgd door Rudi Nijssen, Bart Janssen, Jurgen Madou en Rob Nijssen.

Succes allemaal en tot aanstaande zondag!

PS Wij zijn op de hoogte dat het 3e, 4e, 5e en dames elftal hun laatste wedstrijd pas een week later spelen. Maar deze wedstrijden worden dus niet meer meegeteld omdat er daarna geen mogelijkheid meer is om de prijzen uit te reiken.