RKESV – ONDO (1-2) 1-4

Ondo heeft zondag overtuigend gewonnen van RKESV Ell. Op bezoek in Limburg pakten de Heusdenaren drie punten na een 1-4 eindstand.
RKSEV begon heel fanatiek aan de wedstrijd en creëerde kans op kans, waar Kei van de week Luuk van den Boer de handen vol aan had. Een kort genomen corner van de thuisspelende ploeg werd door Ondo slecht verdedigd en Cas Kamp kon vrij uithalen voor de 1-0. Ondo was wakker geschud en kwam steeds beter in het spel. De snelle Bart Loomans kwam op rechts met een perfecte voorzet die door Roy Lammers met een directe uithaal werd verzilverd: 1-1. Het spel golfde op en neer met kansjes voor beide teams, waar Ondo het maximale uit wist te halen met wederom de voorzet van Bart Loomans en het binnentikken van Roy Lammers: 1-2.
In de eerste minuut na de rust was de gelijkmaker heel kort bij omdat de bal van Jelle Heber op de paal van het Ondo-doel belandde. Ondo twijfelde tussen aanvallen en verdedigen en dat bracht geen groots voetbal op de mat. Stan Berkers zorgde voor een veilige voorsprong door met een individuele actie op links een fraaie goal te scoren: 1-3. RKESV beet nog een keer van zich af en maakte de 2-3, maar het doelpunt werd afgekeurd door de arbiter voor hinderen van de Ondo-goalie. In de laatste minuut opnieuw een actie van Berkers waarbij hij drie verdedigers passeerde en hard binnenschoot bij de eerste paal: 1-4.
Opstelling: Luuk van den Boer, Bart Janssen, Bas Ramaekers, Thijs Haasen, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Bart Loomans.
Wissels: Guus Wijnen voor Bart Loomans, Lars Loomans voor Thijs Haasen.