ONDO – Brevendia (1-2) 2-2

Twee teams die zondag aanvallend voetbal op het kunstgras van De Heikamp lieten zien en waarbij het publiek zich geen moment verveelde.

Een aanval van Ondo werd overgenomen door de bezoekers die door de vrijstaande Sil Wolters gemakkelijk werd binnengeschoten, 0-1. Ondo kwam meer onder druk maar na 20 minuten namen de spelers het initiatief weer over en zorgde Joost Berkers met een geplaatst schot voor de 1-1 op aangeven van Thijs Haasen. Een perfect genomen corner van Stan Berkers werd door Geert Verberne net naast gekopt. Even later was het dezelfde Geert die het hele veld overstak en met een hard schot de keeper tegenkwam. Laatstgenoemde kon nog net voorkomen dat er gescoord werd. De aanvallen golfden op en neer waarbij Luuk vd Boer enkele goede reddingen in huis had. Door een licht vergrijp binnen de 16 meter werd de bal op de stip gelegd en Sil Wolters zette Ondo weer op achterstand 1-2.

Na de thee zette Stramproy het veelbelovende voetbal in de aanvallen voort. Waarbij het eerste schot op de paal belande. Ondo beet weer van zich af en een voorzet van Bart Loomans kopte Rob Kessels op de lat. Terwijl de bezoekers ook kansen kregen was het steeds weer de Ondo-keeper die op zijn plaats stond. Het duurt tot in de 70ste minuut voordat Ondo weer op gelijke hoogte kwam. Op aangeven van Freek Raijmakers was het Rob Kessels die de bal over de uitlopende keeper kopte 2-2.

Joost Berkers was kort bij zijn tweede goal maar een verdediger haalde de bal van de doellijn. Naarmate de wedstrijd naar het einde liep hoe moeilijker de bezoekers het voetballend kregen. In de slotminuten wist Luuk vd Boer een vrije trap nog uit de kruising te vissen en door het stoppen van een gemakkelijk gegeven penalty zorgde hij ervoor dat Ondo één punt overhield aan deze spannende wedstrijd.

Luuk vd Boer, Bart Janssen, Bas Ramaekers, Thijs Haasen, Stan Berkers, Joost Berkers, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.

Wissel: Bart Mennen voor Rob Kessels.