Scheidsrechters opgelet: nieuwe cursus

Als ONDO zijn we altijd op zoek naar goede scheidsrechters. Ook leden die nu weleens al een wedstrijd fluiten, en dat leuk vinden, willen we graag stimuleren om daarmee verder te gaan.
De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als scheidsrechter bij ONDO en je kunt meteen beginnen met fluiten!
Samen met andere clubs in Asten zijn we momenteel aan het onderzoeken of we (later dit seizoen) een speciale korte cursus voor scheidsrechters kunnen organiseren. Op die manier kun je dichterbij huis een cursus volgen in plaats van om de zoveel tijd naar Zeist of Venlo te moeten, als de KNVB deze organiseert.
Vind je fluiten leuk, of lijkt het je leuk? Of wil je graag meedoen met de cursus? Laat het ons weten!
Neem contact op met John Rovers (scheidsrechter coördinator namens ONDO, rovers_john@hotmail.com) of met Carlo van Bussel (carloondo@hotmail.nl).