Scheidsrechterscursus start in maart, aanmelden kan nog!

Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Het belang van een scheids is duidelijk, en ook bij ONDO zijn we dringend op zoek naar versterking op dat vlak. De voetbalclubs in Asten en Someren hebben de koppen bij elkaar gestoken en binnenkort start er een gezamenlijke cursus voor voetballers (of niet-voetballers) die interesse hebben in het fluiten! Je kunt je nog aanmelden voor deze cursus!

Iedere zaterdag en zondag worden er wedstrijden gespeeld die in goede banen geleid moeten worden. Ook al heb je de ambitie om scheidsrechter te worden niet, wij kunnen jou toch goed gebruiken! Het is namelijk steeds lastiger om scheidsrechters te vinden! Maar waarom zou jij dan moeten gaan fluiten? Een paar redenen:

  • Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd!
  • Hoe meer scheidsrechters binnen ONDO, hoe minder de belasting per persoon!
  • Het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en het helpt je in het bedrijfsleven!
  • Het is goed voor je conditie en fitheid!
  • Je kunt een startcursus volgen op kosten van ONDO en eventueel zelfs vervolgcursussen.
  • Het is leuk!

De cursus start op dinsdag 7 maart in Ommel en zal 4 avonden tijd vragen. Kosten zijn voor rekening van de club, en is dus voor deelnemers kosteloos.

Data:

Dinsdag 7 maart
Dinsdag 4 april
Dinsdag 9 mei
Dinsdag 30 mei

Heb je interesse of wil je er gewoon een keer over praten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan even contact op met John Rovers (06 22775926) of Carlo van Bussel (06 24490106)