SJVV – ONDO 1-1 (0-0)

Het was een wedstrijd waarin Ondo domineerde maar zeker niet schitterde. De thuisploeg SJVV wierp een muur van verdedigers op die Ondo niet kon beslechten. Door een counter had SJVV kort voor rust nog de grootste doelkans maar deze werd ook niet benut.
Na de thee voerde Ondo de druk nog verder op maar was niet creatief genoeg om de negen verdedigers van SJVV te verschalken. 10 minuten voor tijd viel toch de verlossende treffer van centrale verdediger Robin Janssen die de corner van Rudi Nijssen beheerst binnen kopte: 0-1. Lang kon Ondo niet genieten van de voorsprong. SJVV schakelde meteen over op aanvallen en Koen Kuunders kopte in de slotminuten de gelijkmaker binnen: 1-1.
Opstelling: Luuk van den Boer, Roel van Bussel, Geert Verberne, Robin Janssen, Ward Sleegers, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Maik Idzes, Rudi Nijssen, Bart Loomans, Willem Slaats.
Wissels: Joost Berkers voor Willem Slaats, Stan Berkers voor Roel van Bussel, Rick Reinders voor Dirk Driessen.