ONDO – Neerkandia 1-2 (0-0)

Ondo opent competitie met een nederlaag. Na 3 goede bekerwedstrijden van Ondo was niets meer herkenbaar tegen Neerkandia. In een matige eerste helft met veel fouten en overtredingen bleven de goals uit.
In de 2de helft kwamen de gasten beter uit de startblokken en scoorde Joep Lemmen nadat hij zich simpel wegdraaide en kon uithalen: 0-1. Neerkandia speelde met meer passie en won de meeste duels. Een kwartier voor tijd verdubbelde Joep Lemmen de voorsprong: 0-2. Ondanks het collectief falen van Ondo wist Stan Berkers met een lob de keeper te verrassen waardoor de aansluitingstreffer ontstond: 1-2. In de laatste minuten zette Ondo alles op alles maar dit leverde niets meer op.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Geert Verberne, Ward Sleegers, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Tom van de Wetering, Maik Idzes, Rudi Nijssen, Bart Loomans, Robin Janssen.
Wissels: Willem Slaats voor Tom van de Wetering, Joost Berkers voor Rudi Nijssen, Kees Verberne voor Maik Idzes, Luuk van Lierop