Speciale gasttraining van gymleraar Giel Berkers en Andre Klaassen

Na de desastreuze aardbevingen in Turkije en Syrië kwamen talloze organisaties in Nederland in actie om geld in te zamelen. Dit geld, bedoeld voor noodhulp en wederopbouw, was dan ook hard nodig. Het Varendonck College in Asten en Someren hielden ook een speciale inzamelingsactie: een dienstenveiling. Er kon worden geboden op allerlei soorten diensten die door docenten werden aangeboden, voor eenieder om op te bieden. Het bestuur van ONDO besloot ook mee te doen, en bracht een bod uit op een bijzondere scheidsrechter, namelijk Giel Berkers.
De bekende Vlierdense voetballer en populaire geschiedenisdocent op het Varendonck was een regelrechte hit op de veiling. Op de diensten die hij aanbod, als gasttrainer en het fluiten van een wedstrijd bij een voetbalclub, werd dan ook flink geboden. Middels een succesvol bod van €75 wist ONDO echter de prijs binnen te slepen.
Op maandag 15 mei jl. was het dan zo ver: Giel kwam een training geven aan jeugdelftallen. Als speciale gast nam hij ook nog onze hoofdtrainer Andre Klaassen mee. Ze kennen elkaar natuurlijk al langer door het voetballen. Al met al een succesvolle avond en voor herhaling vatbaar. De wedstrijd die door Giel zal worden gefloten wordt nog ingepland.