SV Laar – Ondo 4-3 (2-2)

Tweede nederlaag in een open wedstrijd.
Binnen een kwartier stond Ondo al op achterstand omdat Steef Creemers ongehinderd de bal kon binnen tikken. 1-0. Kort daarop voorkwam Robin Janssen de 2de treffer van de thuisploeg door de bal van de doellijn te halen. Toch wist Stijn Jacobs de voorsprong te verdubbelen; 2-0. Beide partijen kwamen in voetballend opzicht meer in evenwicht waar Ondo het meest van profiteerde. Een voorzet van Joost Berkers werd door centrale verdediger Geert Verberne binnengeschoven: 2-1. Kort daarop trof Maik Idzes de touwen op aangeven van Rudi Nijssen: 2-2.
Na de rust liep Ondo al meteen een achterstand op. De counter van Laar werd door Rens Geerts onhoudbaar binnengeschoten: 3-2. Ondo voerde de druk op ondanks dat er veel mis ging. De uithaal van Thijs Haasen belandde op de paal, een hard schot van Maik Idzes werd nog geblokt door de keeper, maar de afvallende bal wist Kees Verberne wel in de goal te krijgen; 3-3. Maar de slotminuten wist Ondo weer niet ongeschonden door te komen: Jochem Neijnens wist met een kopbal de 3 punten in Laar te houden: 4-3.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Thijs Haasen, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Robin Janssen, Maik Idzes, Geert Verberne, Ward Sleegers, Kees Verberne, Bart Loomans.
Wissels: Roel van Bussel voor Ward Sleegers, Brian Janssen voor Kees Verberne, Rick Rijnders, Stan van Hugten.