Ondo – SSE 3-4 (2-1)

Ondo worstelt met zichzelf.
Binnen de minuut had Ondo een open doelkans maar wist de opening niet te vinden. Het spel golfde op en neer met de meeste doelkansen voor Ondo. SSE kwam op voorsprong door een vermeende strafschop 0-1. Joost Berkers bracht Ondo met een geplaatst schot op gelijke hoogte: 1-1. Nog voor rust werd een perfecte voorzet van Stan Berkers door Rudi Nijssen onhoudbaar binnen getrapt: 2-1.
Even in de tweede helft kwamen de bezoekers met 10 man te staan door een rode kaart. De vrije trap die daarop volgde werd door Robin Janssen op de lat getrapt. Vanaf dat moment ging er veel fout voor Ondo en SSE scoorde vanuit een corner: 2-2.
Renier van de Ven bracht de gasten uit Someren Eind op voorsprong: 2-3. Een vrije trap vanaf 30 mtr werd door Eward Slegers binnengeschoten: 2-4. Ondo voetbalde nog verschillende kansen bij elkaar, maar kwam niet verder dan een doelpunt van Kees Verberne op aangeven van Stan Berkers: 3-4.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Robin Janssen, Maik Idzes, Geert Verberne, Ward Sleegers, Bart Loomans.
Wissels: Brian Janssen voor Dirk Driessen, Ward Sleegers voor Robin Janssen, Bas Vlemmix, Luuk van Lierop.