SV ONDO partner voor maatschappelijk initiatief Sjiek en Sjain!

Sjiek en Sjain is een zorgatelier in Asten waar mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle dagbesteding kunnen hebben. Zo knappen ze voor klanten meubels op, maken speciale cadeauartikelen maar ook hebben ze sinds een tijd een eigen wasserette waar zij voor klanten grote ladingen was kunnen verwerken.

Dankzij een tip van een ONDO-lid heeft het bestuur de beslissing gemaakt om met Sjiek en Sjain een overeenkomst aan te gaan om gebruik te maken van de wasservice van Sjiek en Sjain. Komende tijd start daarom een proef waarbij medewerkers van Sjiek en Sjain de tenues en outfits van ons vaandelteam komen ophalen (de maandag na de wedstrijd op zondagmiddag) om deze vervolgens te wassen. De outfits worden dezelfde week weer teruggebracht bij ONDO. De club kiest bewust vanuit maatschappelijk oogpunt voor dit initiatief.

Voorzitter Daniël van Schijndel: “Toen we van dit initiatief hoorden werden we natuurlijk gelijk enthousiast. Niet alleen willen we als ONDO graag in schone tenues voetballen, maar ook steunen we graag een maatschappelijk initiatief van waarde zoals deze”.

Sjiek en Sjain is gevestigd op Oliemolen 1 op het industrieterrein in Asten. Bij Sjiek en Sjain zijn ook een aantal bekenden van ONDO in dienst. Kijk hier op de website van Sjiek en Sjain voor meer informatie.