Teamindelingen senioren 2024 – 2025

Na lang wikken en wegen heeft de TC besloten om met 6 teams in het nieuwe voetbaljaar 2024-2025 te starten: 5 heren- en 1 damesteam. Wij achten het verantwoord maar het vraagt wel ieders inzet bij en voor het TEAM. Voetbal is en blijft een teamsport en het is dan ook ieders verantwoordelijkheid om op zondag te zorgen voor voldoende spelers. Op zondag maar wat later naar de verjaardag van oma. Op zaterdag te veul gedronken en het (te) laat gemaakt; ’s avonds een grote jongen, dan ’s morgens ook!

Elke speler vertegenwoordigt zijn team maar ook onze club ONDO. Een mooie club, dat hebben we met zijn allen de afgelopen jaren wel laten zien. We staan er als het goed gaat maar ook als er eens een keer minder leuke dingen aan de orde zijn.

Laten we in het nieuwe seizoen ons maximaal inzetten voor het team waarbij je bent ingedeeld en mocht het nodig zijn om een ander team eens vooruit te helpen dan rekent ONDO ook op je.
DUS…. Ben je een van de gelukkigen die mag voetballen in een van onze ONDO teams, geniet er zelf van, denk aan de medespelers en aan ONDO. ONDO rekent op jullie!

VEEL VOETBALPLEZIER!!!!

Vragen? Bel of app Gerard Lomans (06-22484296) of Carlo van Bussel (06-24490106)

Teamindelingen senioren seizoen 2024-2025