In memoriam – Bram Derix

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat als gevolg van een noodlottig ongeval ONDO-lid Bram Derix is overleden.

In de jeugd bleek al snel dat Bram een zeer talentvolle keeper was. Zo werd hij diverse keren kampioen bij verschillende jeugdteams. Maar het was vooral ook gewoon een leuk, gezellig en vrolijk manneke.

Toen hij 15 jaar was deed hij een keer mee met het manegevoetbal in Asten en speelde zich daar in de schijnwerpers. Er werd vanuit Asten gevraagd of hij daar kwam voetballen, maar hij bleef zijn Heusdense vrienden en ONDO trouw.

In de A1 was hij ook actief in de spelerscommissie, waar hij mee de teamweekenden organiseerde. Hij hield naast het voetbal, ook van gezelligheid met z’n voetbalvrienden!

Hij heeft ook nog gekeept in de selectie, waar hij vooral bij ONDO 2 onder de lat stond. Maar door zijn studie keuze kon hij dit niet meer combineren en is hij in Ondo 3 gaan keepen. En meteen succesvol want in 2017 werden zij kampioen; de Ondo 3 trein was niet te stoppen.

Ondanks dat hij de laatste seizoenen niet meer vast in een team keepte, viel hij nog regelmatig in, stond hij langs de lijn als supporter, en was hij het hele weekend aanwezig bij het 60-jarig jubileum.

Bram was een graag geziene gast op het sportpark. Hij was zeer attent, sympathiek, slim, gezellig en talentvol. Je kon altijd rekenen op Bram.

Het bestuur van ONDO is Bram ontzettend dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze voetbalvereniging.

Wij wensen zijn vriendin, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijden en in de toekomst met het verlies van Bram.

Bestuur & leden
SV ONDO