Terug & vooruitblik met Harold van Doorn

Vorige week werd bekend dat ONDO in het nieuwe seizoen 2022 – 2023 een reeks nieuwe opponenten gaat treffen, maar uiteraard ook oude bekenden. Zo zien we clubs uit Limburg zoals DESM, RKVB, DFO maar ook teams als FC Cranendonck en Rood Wit 67. Het nieuwe seizoen is echter nog een aantal weken weg, en het vaandelteam en hun coach gaan nu eerst genieten van een welverdiende vakantie, maar desalniettemin blikken we vast kort vooruit met hoofdtrainer Harold van Doorn, en blikken we ook even terug.

Harold, hoe kijk je terug op het voorbije seizoen?
“Goed, veel mooie wedstrijden gezien waarin ons team echt de boventoon kon voeren en het tegenstanders lastig maakte. We hebben een prima reeks neergezet, maar uiteindelijk vind ik ook dat er meer had in gezeten.”

Wat vond je mooie momenten?
“Die waren er veel. Het debuut van nieuwe spelers in het team zijn altijd bijzondere momenten en die hadden we veel afgelopen seizoen. Ik heb vooral genoten van de eenheid van het team. Je zag dat ze hierin zijn gegroeid, en het is de uitdaging om die eenheid ook in het komende seizoen te bewaren”.

Wat vind je van de nieuwe competitie-indeling?
“Op zich prima, maar uiteraard vind ik het ook jammer, en ik denk dat meer mensen dat zullen beamen, dat de KNVB niet meer rekening houdt met derby’s. Dat we nu SV Lierop missen in deze competitie is gewoon zonde. Uiteraard zijn er meer mooie wedstrijden in het verschiet, maar de KNVB mag dit in de toekomst echt beter gaan doen”.

Naar welke tegenstander kijk je het meest uit?
“Vind ik lastig om nu iets over te zeggen. Er zitten veel ploegen bij waar ik nu nog te weinig zicht op heb hoe zij ervoor staan. Veel ploegen uit Limburg bijvoorbeeld die we gaan treffen. We wachten af, maar we gaan er weer voor om uiteraard een mooi seizoen er van te maken. Daar hebben we iedereen bij nodig, dus ik hoop ook al onze supporters weer vanaf september langs de zijlijn te zien staan”.