Terugblik op het 4 Prinsen toernooi 2016

Dit jaar werd het 4 Prinsen toernooi georganiseerd bij NWC in Asten. Net als voorgaande edities was het dit jaar weer een gezellige en zeer geslaagde dag!

Aan het 7×7 voetbaltoernooi deden maar liefst zeven Astense verenigingen mee. Carnavalsverenigingen De Klot, De Plekkers, De Peelvrujters en De R’Ommelpotters en de voetbalverenigingen ONDO, NWC en Olympia Boys. Net als de afgelopen twee edities heeft het NWC G-team ook actief deelgenomen en een grote bijdrage geleverd aan het succes. Altijd ondersteund door veel aanhang, fans en bezoekers.

Het was de organisatie gelukt om voor dit jaar de oud profs van Helmond Sport te strikken, maar dit was tot op het laatste moment spannend omdat een aantal van deze spelers clubverplichtingen elders hadden. Het is Helmond Sport teamcaptain Tonnie Beekmans toch gelukt om met de oud-profs André Klaassen, Fred Donkers, John Heijster, Maurice Verberne en Pieter de Vries aan te treden zodat wij met aanvulling van enkele NWC coryfeeën, waar onder in het bijzonder Harry van Hugten, een stukje betaald voetbal Eredivisie geschiedenis konden opstellen.

Het toernooi heeft uiteindelijk ongeveer 3000 euro opgeleverd voor de jeugd van alle carnavalsverenigingen en voetbalclubs in onze gemeente. Ook hebben we de volledige raad van Elf van Kans Plus kunnen voorzien van nieuwe capes en steken, onder mooie woorden van Burgemeester Vos die speciaal voor dit evenement persoonlijk zijn vrije dag opofferde.

Alle verenigingen bedankt voor jullie inzet en bijdrage!
Nogmaals alle sponsoren, ondernemers en privépersonen bedankt voor jullie prachtige geschenken etc., zonder ook maar iemand vergeten te hebben in ons slotwoord van afgelopen zaterdag 27 augustus.

Het was ons een waar genoegen!

Vriendelijke groet,
Organisatie 4 Prinsen toernooi