Verboden te voetballen buiten openingstijden SV ONDO

Beste (jeugd)leden van SV ONDO en ouders/verzorgers,
Het voorjaar komt er weer aan , het wordt al weer wat langer licht  en wat zijn we blij dat we weer fatsoenlijk buiten kunnen spelen.  Een van die activiteiten is dan voetbal. Niet alleen op zaterdag en zondag met de competitie en door de week op trainingen, maar ook daar buiten. Dit gebeurd dan op het panna-veldje , op de pleinen maar ook op het voetbalveld.
Wij als bestuur van SV ONDO vinden het fijn dat er zoveel enthousiaste kinderen zijn die graag op het voetbalveld willen spelen, buiten de trainingen en wedstrijden om. Maar waar we als SV ONDO steeds meer tegenaan lopen is dat er steeds meer zwerfvuil op het park ligt (blikjes, flessen, chips-zakken enz), terwijl er toch genoeg vuilnisbakken staan,  nog erger vernielingen. De vernieling van de netten, van goals, aan reclameborden, hekwerken  enz, dit heeft SV ONDO dit seizoen al honderden euro’s gekost. Dit kan dus niet meer.
Vanaf vandaag mag er niet meer gevoetbald worden op de velden van SV ONDO buiten de openingstijden (dit zijn de tijden van trainingen en wedstijden).     
Wanneer  en waar mag er dan wel op de velden gevoetbald worden:
Tijdens de trainingen
Tijdens wedstrijddagen (zaterdag en zondag)  Na de wedstrijden ook op het kunstgrasveld (juiste schoeisel en geen rotzooi achterlaten). Als de poort (hoofdingang = Slobeendweg, de kantine) open is, dus niet over het hek klimmen of er doorheen. Dan  ook alleen nog maar op het derde veld (= trainingsveld). Mocht het zo zijn dat er nog steeds vernielingen plaats vinden en zwerfvuil achter blijft, dan gaan we de schade(s) verhalen op de veroorzakers.
Dus poort op slot is niet voetballen op de velden van SV ONDO.
Bestuur SV ONDO.