Verslagen ONDO 3

Mierlo Hout 3 – ONDO 3
Van tevoren was al bekend dat Mierlo Hout 3 een van de beter voetballende ploegen van de competitie was, toch gingen we met veel zelfvertrouwen van start en werd het binnen 1 minuut al 0-1 via een goede goal van Jurgen Madou. Mierlo Hout bleef goed voetballen en dit resulteerde in de terechte 1-1. Hierna vond de scheidsrechter het mooi geweest en probeerde de wedstrijd op diverse manieren een eigen draai te geven. Dit had echter geen effect op ONDO want Jurgen maakte ook de 1-2. De scheids had ook door dat Jurgen heel belangrijk voor ons was en gaf hem snel nog 2x geel = rood en tot slot duurde de 45e minuut 10 minuten omdat iemand het nodig vond om de klok op het scorebord stil te zetten. Ondanks dit alles wist Ondo door hard werken de overwinning alsnog over de streep te trekken.

ONDO 3 – Lierop 3
Deze mooie 2e Paasochtend stond in het teken van de altijd aantrekkelijke derby ONDO – Lierop, altijd mooi om tegen enkele bekende gezichten te voetballen. Ondo begon erg sterk aan de 1e helft en na enkele kleine kansjes was het Bart Loomans die eindelijk weer eens wist te scoren. Ondo bleef goed voetballen en dit resulteerde in een knappe kopgoal van Ruud Keijzer na een schitterende voorzet van John Swinkels. Bart Loomans miste nog enkele kansen om de score uit te breiden waardoor ondo met een 2-0 voorsprong ging rusten. In de rust lekker een kop thee gedronken om daarna weer fris aan de 2e helft te beginnen. Lierop begon echter veel sterker aan de 2e helft en kwam via 2 snelle goals terug tot 2-2. Hierna kwamen er kansen voor beide teams op de overwinning maar er werd niet meer gescoord: eindstand 2-2.