Voorstellen van het nieuwe bestuur

Gelukkig blijven er ook een aantal bestuursleden aan: Antoon van de Mortel: penningmeester, Wiljan Beelen: Secretaris en Carlo van Bussel: Technische Zaken. Het Bestuur wordt daarnaast nog uitgebreid met een nieuwe voorzitter: Max de Jong, en een bestuurslid voor Sponsoring en PR, Inge van der Heijden.

 

 

Hieronder stelt het nieuwe bestuur zich kort voor:

Max de Jong – Voorzitter
Mijn naam is Max de Jong en woon sinds 2005 in Heusden. Ik ben getrouwd met Dorthe en heb 1 dochter Bo (12) en 2 zonen Kas (10) en Jip (8). Beide jongens voetballen bij SV ONDO op dit moment in de D en E. Werkzaam bij VION Ingrediënts / Darling International als commercieel manager. Na 1 jaar aan de kant als supporter te hebben gestaan ben ik als vrijwilliger als leider actief geworden binnen onze club. Naast het “leideren” ben ik in het seizoen 2011-2012 in het jeugdbestuur gekomen. Sinds die tijd ben ik besmet met het SV ONDO virus en heb gezien met hoeveel passie en inzet we met veel vrijwilligers voor de club klaar staan. Sinds de laatste jaarvergadering ben ik tot het bestuur toegetreden in de functie van voorzitter.

Wiljan Beelen – Secretaris
Hoi mijn naam is Wiljan Beelen en heb na wat omzwervingen in de regio (SSE en NWC) mijn “thuis” gevonden in het seizoen 2006/2007 en voetbal sindsdien in de selectie van SV ONDO. Mijn functie binnen het bestuur is die van secretaris en vervul deze functie vanaf oktober 2012. Ik woon in Asten ben getrouwd met Miriam en heb 2 zonen, waarvan de oudste voetbalt bij NWC. Naast het voetbal in Heusden werk ik ook in Heusden en wel bij AWA (Administratiekantoor Wijnen Asten) hier ben ik verantwoordelijk voor de arbeidsmigranten van onze klant: Z.O.N. arbeidsvoorziening.

Antoon van de Mortel – Penningmeester
Mijn naam is Antoon van de Mortel en ben lid van SV ONDO sinds het seizoen 2008-2009 en voetbal bij het veteranen team. Sinds 15-10-2010 maak ik onderdeel uit van het bestuur van SV ONDO in de rol van Penningmeester. Ik ben getrouwd met Annemie Vlemmix en wij hebben 3 dochters die alle 3 korfballen bij DOS waar ik zelf ook nog leider ben van een jeugdteam. Voor mijn werk ben ik dagelijks te vinden bij GEA Food Solutions in Bakel waar ik onderdeel ben van het Finance team. Naast mijn gezin, werk, ONDO en DOS sla ik ook nog regelmatig een balletje op de tennisbaan en 1 keer per jaar wandel ik mee met de Kennedymars in Someren.

Carlo van Bussel – Technische Commissie
Ik ben Carlo van Bussel 42 jaar. Getrouwd met Marian Slegers uit Lierop. We hebben samen 2 kinderen namelijk Ray en Dean van 8 jaar en 6 jaar. Ik ben vanaf mijn 7de jaar lid van SV ONDO met enkele onderbrekingen daarin. Heb zelf een hele tijd in ONDO 1 gespeeld. En ben nu verantwoordelijk met een hele commissie om me heen voor de voetbalzaken binnen ONDO. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Inge van der Heijden – Sponsoring en PR
Inge van der Heijden-Hobus is mijn naam, en samen met mijn man Frank en onze vier zonen wonen wij nu ruim 7 jaar in Heusden. Kas, en Wessel zijn fanatieke voetballers; Otto keept graag bij ONDO, en onze jongste, Faas, krijgt het nu al met de paplepel ingegoten… We hebben al vele uurtjes op zaterdagochtend langs het veld gestaan om onze mannen aan te moedigen, en ik ben elke week weer positief verrast door alle vrijwilligers en supporters, die allen SV ONDO een warm hart toedragen door er te zijn en onze geel-rode mannen en vrouwen uit volle overtuiging aanmoedigen! Van die club wil je graag deel uitmaken! Sinds de laatste jaarvergadering probeer ook ik binnen het bestuur mijn bijdrage te leveren aan SV ONDO, en wel op het gebied van Sponsoring en Public Relations.