Bruheze – ONDO 2-2 (2-1)

Bruheze begon efficiënt aan de wedstrijd: in de eerste aanval opende Niels van Kraay, met een pegel in de kruising, de score voor Bruheze: 1-0. Ondo was ondanks het missen van verschillende basisspelers toch de betere ploeg, maar het lukte niet om de bal in het doel te schieten. Bruheze had bij kans nummer drie meer geluk: 2-0. Ondo bleef nadrukkelijk de aanval zoeken en dat resulteerde kort voor de rust in de aansluitingstreffer. Een voorzet van Rudi Nijssen kwam in de kluts voor Robin Janssen die perfect binnenschoot: 2-1.
Na de thee werd de druk van Ondo groter, maar de ploeg verzuimde de kansen te verzilveren. Bruheze had de handen vol aan verdedigen en kwam nauwelijks voor het doel van Ondo. In de laatste minuten van de wedstrijd werd Patrick van Reek binnen de zestien gevloerd. Daardoor kon Rudi Nijssen de welverdiende gelijkmaker binnenschieten: 2-2.
Opstelling SV Ondo: Luuk van den Boer, Joost Berkers, Kees Verberne, Geert Verberne, Bart Janssen, Thijs Haasen, Rudi Nijssen, Tom van de Wetering, Bart Loomans, Robin Janssen, Willem Slaats.
Wissels: Roy Verberne, Bas Vlemmix, Patrick van Reek.