Grashoek – ONDO 4-3 (1-1)

Slordig Ondo verliest weer 3 punten.
Het was een wedstrijd van: als je zelf de kansen niet benut doet de ander het wel. Binnen 5 minuten was het al raak. Een assist van Maik Idzes werd door Rudi Nijssen afgerond met een directe uithaal. 0-1 De wedstrijd bloedde wat dood waarbij Ondo toch 3 superkansen bij elkaar voetbalde maar de scherpte bij het afronden miste. Ondo was met de gedachte al bij de thee, waardoor diep in blessuretijd de Grashoek de gelijkmaker binnen trapt; 1-1
Direct na rust wist de thuisploeg, door grote fouten in de Ondo defensie, de 2de goal te maken. 2-1 Grashoek wierp een muur van verdedigers op en werden in de counter steeds gevaarlijker. Met nog een kwart wedstrijd te gaan kreeg Ondo de 3-1 om de oren. Ondo bleef aandringen voor de aansluitingstreffer, maar in een snelle omschakeling maakt Grashoek de 4de treffer; 4-1. Geert Verberne zorgde met een vrije trap nog voor de 4-2 en in een flipperkastsituatie ook voor de 4-3 maar verder kwam Ondo niet.
Opstelling: Luuk van den Boer, Geert Verberne, Wart Sleegers, Kees Verberne, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Rudi Nijssen, Stan Berkers, Maik Idzes, Joost Berkers.
Wissels: Willem Slaats voor Kees Verberne, Cas Aarts, Brian Janssen, Stan van Heugten.