Heusdense verenigingen organiseren voor de zesde keer Heuze Olympics

Ook dit jaar vindt er een nieuwe editie plaats van Heuze Olympics. Op vrijdag 21 augustus 2020 vindt dit leuke jeugdevenement plaats vol sport, spel en avontuur. De organiserende verenigingen zijn SV ONDO, TV de Meijvink, TWC ’t Ventieleke, OKG, Jong Nederland en ODC. De verenigingen bundelen daarmee hun krachten en zetten vol in op het creëren van een sportieve en gezonde leefomgeving in Heusden.
 Het evenement is ieder jaar een groot succes met meer dan honderd deelnemende Heusdense kinderen. Met de Heuze Olympics laat Heusden zich van zijn sportiefste kant zien. Het is niet alleen waardevol omdat we kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met sport en spel, maar ook omdat we als verenigingen samen de handschoen oppakken en er met elkaar een mooi evenement van maken. Een evenement waar we als Heusdense verenigingen trots op zijn!
Aangepaste maatregelen i.v.m. Corona
In verband met de RIVM richtlijnen en protocollen van de gemeente rondom het Corona virus kan de Heuze Olympics dit jaar alleen in aangepaste vorm doorgang vinden. Hierdoor mogen dit jaar alleen kinderen van 5 t/m 11 jaar deelnemen. Het avondprogramma voor de oudere jeugd komt dit jaar te vervallen. Daarnaast zullen de kinderen na afloop van een activiteit niet op een centraal punt bij elkaar komen voor versnaperingen. Ook mogen ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellende dit jaar niet komen kijken. Meer informatie over halen en brengen van de kinderen volgt nog na aanmelding. Bij slecht weer wordt het evenement afgelast. Daarnaast geldt ook hier dat de begeleiding 1,5 meter afstand houdt en dat kinderen en begeleiders met gezondheidsklachten thuis blijven.
Aanmelden
Deelnemers rouleren in vaste groepen langs alle organiserende verenigingen, die een sportieve activiteit in elkaar zetten. Kinderen worden ingedeeld op basis van leeftijd. De eigen bijdrage is € 5,00, te betalen op de dag zelf. Inschrijven is mogelijk via de website http://www.hartvanheuze.nl
Datum & locatie: vrijdag 21 augustus 2020 op en rondom tennispark De Meijvink
Aanvang: 13.30 uur (basisschool t/m groep 7)
Aanmelden kan tot 21 juli 2020.