Leveroy – ONDO (0-3) 1-4

In de openingsfase pakte Ondo groots uit: een corner die door Stan Berkers werd doorgekopt bracht Joost Berkers in positie om de trekker over te halen 0-1. Kort daarop een diepte pass waar Joost Berkers het maximale uithaalde door 3 verdedigers van zich af te schudden en met een geplaatst schot de keeper van Leveroy verraste 0-2. Leveroy kwam nauwelijks op de helft van Ondo omdat de aanvalsdrift van Ondo hoog was en kans op kans creëerde door goede voorzetten van Stan Berkers en Bas Ramaekers maar die niet werden verzilverd. Nog voor de thee stond de teller op 3 door een goede ingeving van Freek Raijmakers die de ver uitgelopen keeper verraste door een schot vanaf 40 meter.

Na de rust zakte het initiatief en concentratie weg bij Ondo en dat leverde de tegentreffer op door Joep Peeters van de thuisploeg. Ondo pakte de draad weer op met in de 70ste minuut een vrije trap van Freek Raijmakers die door Rob Kessels met precisie werd binnen gekopt, 1-4. Aan de goede voorzetten van onder meer Thijs Haasen, Wessel Janssen en Daniël Rouleaux wisten de spitsen geen goed gevolg te geven.

Opstelling Luuk vd Boer, Bas Ramaekers, Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Stan Berkers, Joost Berkers, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Bart Loomans, Freek Raijmakers.

Wissels Bart Jansen voor Tom Klein Zieverink, Wessel Jansen voor Bart Loomans, Daniël Rouleaux voor Roy Lammers.