Rabobank Clubkas Campagne 2016

In de periode van donderdag 6 oktober 2016 t/m maandag 17 oktober 2016 kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid wederom hun stem geven aan hun favoriete club in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne.
Klik hier om te stemmen
De afgelopen jaren is deze Campagne voor Heusdense verenigingen in het algemeen en voor onze club SV ONDO in het bijzonder een groot succes geweest en graag zouden we dat dit jaar willen herhalen. Alle leden hebben inmiddels een schrijven ontvangen van de Rabobank en kunnen 5 stemmen verdelen waarvan maximaal 2 aan dezelfde club. Iedere stem levert € 3,75 op. Het zou mooi zijn als we vanuit onze eigen leden zoveel mogelijk stemmen zouden krijgen maar attendeer ook je familie, vrienden, kennissen en buren die geen lid zijn van ONDO maar wel van de Rabobank en onze club een warm hart toedragen op deze actie. Zodra de uitslag bekend is wordt deze uiteraard op onze website gepubliceerd.
Dit jaar zal de bijdrage besteed worden aan de aanleg van verlichting en verdere afwerking van ons nieuwe kunstgrasveld en de nodige investeringen voor het toekomstige onderhoud. Wij roepen iedereen die lid is van de Rabobank op om zoveel mogelijk stemmen uit te brengen op SV ONDO ook omdat de stemwaarde dit jaar € 3,75 per stem is in plaats van € 4,00 zoals vorig jaar. Uw bijdrage via de Rabo Clubkascampagne wordt daarom ten zeerste op prijs gesteld. Het bestuur van SV ONDO dankt u bij voorbaat voor uw stem.
Antoon van de Mortel
Penningmeester SV ONDO