Met dank aan onderhoudsploeg ONDO: kunstgrasveld succesvol door keuring

Nagenoeg alle teams maken graag gebruik van ons fraaie kunstgrasveld, het hoofdveld. Ieder voetbalveld, natuurgras of kunstgras, heeft onderhoud nodig. Het bestuur van ONDO is dankbaar voor de onderhoudsploeg die iedere week ervoor zorgen dat de velden en het kunstgrasveld in het bijzonder er goed bij blijven liggen.

Op dinsdag 12 maart 2024 vond een onafhankelijke keuring van het kunstgrasveld plaats. Dit moet een keer in de zoveel tijd gebeuren. De keuring hebben we georganiseerd samen met CSC Onderhoud. CSC heeft destijds ook het kunstgrasveld gerealiseerd.

Het veld is met vlag en wimpel door de keuring hebben gekomen. Dit betekent ook een groot compliment voor de onderhoudsploeg.

Het kunstgras voetbalveld voldoet onder de gemeten omstandigheden aan de voorschriften van sportinfrastructuur, betreffende sportfunctionaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid en (ook niet onbelangrijk) voldoet aan de reglementen van de KNVB.

De volgende keuring dient weer plaats te vinden over twee jaar.

Wil je ook graag vrijwilliger worden of (een keer) de onderhoudsploeg komen versterken? Neem dan contact op met Fons Klein Zieverink, terreinbeheerder.