Wil je volgend seizoen door met voetballen? Geef het tijdig aan!

Het seizoen duurt nog een aantal weken, maar veel spelers zijn wellicht bezig met de vraag of ze volgend seizoen doorgaan met voetballen. Wij hopen uiteraard van wel!

Wanneer je je wilt afmelden moet je de ledenadministratie hiervan op de hoogte stellen door het verzenden van een e-mail aan secretaris@ondo.nl.

Op grond van de afgegeven doorlopende machtiging ben je lid totdat je het zelf doorgeeft dat je je lidmaatschap wil beëindigen. Wanneer je je als actief lid niet voor 1 mei van het lopende jaar per e-mail hebt afgemeld, gaat het bestuur ervan uit dat je ook in het nieuwe seizoen actief lid bent van SV ONDO. Bij afmelding na deze datum houdt het bestuur zich het recht voor om eventueel gemaakte kosten (afdracht KNVB, kosten spelerspas etc.) bij je in rekening te brengen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je actief lidmaatschap om te zetten naar een rol als begunstiger. Gelieve ook deze wijziging door te geven voor 1 mei in verband met het samenstellen van de teams voor het nieuwe seizoen. Overige leden (begunstigers) kunnen zich voor 1 juli afmelden. Zij worden dan per eerstvolgende 1 juli uitgeschreven als lid van SV ONDO.

Vragen? Neem contact op met secretaris Wiljan Beelen, door te mailen naar secretaris@ondo.nl.