Neerkandia – Ondo 0-4 (0-1)

Ondo krijgt Neerkandia pas laat op de knieën.

Na een minuut stilte ter ere van Johan Cruijf begon de wedstrijd in een aftastende houding voor beide teams. Het duurde een kwartier voordat er doelkansjes ontstonden. Na een half uur kon Robin Janssen de 0-1 binnen tikken uit een hoge voorzet van Thijs Haasen die daarmee de keeper in vertwijfeling bracht. Ondo was de bovenliggende partij en werd daarbij nog bijna geholpen door de defensie van de thuisploeg door onbedoeld op eigen goal te koppen maar Simon van Zomeren wist nog net de bal langs het doel te duwen.

Ondo begon heel slordig aan de tweede helft waardoor Neerkandia steeds sterker werd en af toe gevaarlijk was voor het Ondo doel. Een kwartier voor tijd zette Bart Loomans de teller op 0-2 op aangeven van Rudi Nijssen. Kort daarop maakte de hardwerkende Bart Loomans zijn tweede door de bal hard tussen de verdedigers en keeper binnen te schieten, 0-3. Invaller Bart Mennen deed Neerkandia nog meer pijn door 2 man te apsseren en met een lob de keeper te verschalken, 0-4. In blessuretijd had Geert Verberne de 5e treffer op de schoen uit een vrije trap maar de lat voorkwam dat.

Opstelling: Luuk van den Boer; Tom Klein Zieverink, Bart Janssen, Geert Verberne, Stan Berkers; Joost Berkers, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Robin Janssen.

Wissels: Bart Mennen voor Robin Janssen, Bas Ramaekers voor Rudi Nijssen.