Ondo – Eindse Boys 2-0 (1-0)

Spitsen Ondo missen scherpte.

In het begin van de wedstrijd ging het spel op en neer tussen de zestienmetergebieden maar er kwam niets gevaarlijks uit. Na een kwartier voetballen speelde een Eindse Boys verdediger de bal iets te kort terug op de keeper die de bal wegtrapte maar Rob Kessels blokte de bal waardoor deze in het doel belandde, 1-0. Ondo kreeg nog drie grote kansen voor de thee maar de leverde niets op.

Eindse Boys kwam met meet inzet en mentaliteit uit de kleedkamer maar de defensie van Ondo gaf nauwelijks kansen weg. Ondo bleef doelkansen verzamelen maar de bal verdween maar niet in het doel. Met enkele counters kwamen de Eindse boys er af en toe gevaarlijk uit maar een schot op doelman Ruud van Berlo bleef uit. Twintig minuten voor tijd kreeg Ondo een vrije trap op 25 meter afstand. Stan Berkers legde aan en schoot de bal loepzuiver in de kruising, 2-0. Dat gaf Ondo wat meer rust in het spel en zo konden ze de wedstrijd uitspelen om de drie punten in Heusden te houden.

Opstelling: Ruud van Berlo; Tom Klein Zieverink, Bart Janssen, Geert Verberne, Stan Berkers; Joost Berkers, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Robin Janssen.

Wissels: Japser Kuijpers voor Robin Janssen