ONDO – DOSL 5-1 (3-1)

Strijdvaardig Ondo pakt weer punten
De gevoelige laatste wedstrijd van het vorige seizoen tegen DosL was Ondo nog niet vergeten: het tegen doelpunt diep in blessuretijd wat Ondo het kampioenschap kostte. Een gedreven Ondo dat binnen 5 minuten al op voorsprong stond: eerst een afgekeurde goal vanwege buitenspel maar de tweede schoot Rudi Nijssen vakkundig binnen; 1-0. De tweede goal nam Stan Berkers voor zijn rekening, op aangeven van Rudi Nijssen werd de bal onhoudbaar binnen gekopt; 2-0. Ondo kwam iets meer onder druk te staan van de gasten uit Leende, wat resulteerde in een tegentreffer van Ruben van Meijl; 2-1. Voor rust pakte Ondo de draad weer op. De linkervleugelverdediger Stan Berkers wist weer met het hoofd de doelman van DosL te passeren; 3-1.
In het begin van de tweede helft waren er wisselende kansen voor beide teams. Een vermeende handsbal, waardoor de bal op de stip ging voor de gasten, werd door Luuk van den Boer vakkundig gestopt. Maik Idzes bouwde de voorsprong uit: met een hard geplaatst schot verraste hij de keeper; 4-1. Ondo bleef kansen verzamelen. Bart Loomans die al vier keer oog in oog stond met de keeper kreeg loon naar werken en maakte de vijfde voor Ondo; 5-1. Trainer Mark Lommen kan terugzien op een gedreven Ondo dat steeds op zoek was naar de volgende goal.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Ward Sleegers, Geert Verberne, Kees Verberne, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Joost Berkers, Maik Idzes, Rudi Nijssen, Bart Loomans.
Wissels: Willem Slaats voor Joost Berkers, Roel van Bussel voor Stan Berkers, Robin Janssen en Ruud van Berlo.