SV Lierop – ONDO 0-3 (0-1)

Eerste driepunter voor Ondo.
Twee ploegen in de onderste plaatsen op de ranglijst, begonnen aftastend aan de wedstrijd. De meeste duels werden uitgevochten op het middenveld. Na een half uur bracht Rudi Nijssen daar verandering in. Met een geplaatste bal bracht hij Ondo op voorsprong en was het ijs gebroken. 0-1. Er werden meer doelkansen gecreëerd maar de verdedigers waren sterker dan de aanvallers.
In de tweede helft kwam Lierop goed uit de startblokken en met een bal op de paal en een buitenspel goal was de toon gezet. Toch was het Ondo die doordrukte . Met een onderschepping van Dirk Driessen werd Bart Loomans diep gestuurd en zijn voorzet was op maat voor Dirk Driessen die de voorsprong verdubbelde. 0-2. Lierop werd nog enigszins gevaarlijk met corners en vrije trappen, maar de Ondo keeper was steeds een sta in de weg.
10 minuten voor tijd, bij een snelle omschakeling bracht Maik Idzes Kees Verberne in stelling die dit als een echte spits afmaakte. 0-3.
Opstelling: Luuk van den Boer, Ward Sleegers, Robin Janssen, Geert Verberne, Joren Dielhof, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Bart Loomans, Kees Verberne, Maik Idzes.
Wissels: Willem Slaats voor Joren Dielhof, Roel van Bussel voor Kees Verberne, Rick Reinders voor Rudi Nijssen