ONDO – FC Oda 4-1 (2-0)

De inhaalwedstrijd tegen het laag geklasseerde Oda uit Weert werd vrij gemakkelijk winnend afgesloten. Het aftastend optreden van beide teams was nog maar net afgesloten toen Joost Berkers de bal goed op de pantoffel kreeg en vanaf 16 mtr raak schoot: 1-0. De wedstrijd speelde zich vooral af op de helft van de gasten. Een bekeken voorzet van Freek Raijmakers werd door de inlopende Stan Berkers diagonaal binnen gekopt: 2-0 werd de ruststand.
Oda kwam in de 2de helft steeds vaker op de helft van Ondo, maar door de snelheid misten ze de nauwkeurigheid. Door een onoplettendheid van de Oda keeper kon de attente Rudi Nijssen de bal ontfutselen en deze in een leeg doel trappen: 3-0. Even later werd Rudi Nijssen gevloerd binnen de 16 mtr en de strafschop werd door Rudi onhoudbaar binnen geschoten: 4-0. Wessel Coolen van Oda zorgde nog voor de eretreffer zodat de eindstand op 4-1 kwam.
A.s. Zondag 7 april neemt Ondo het thuis op tegen mede titelkandidaat Ospel, aanvang 14.30.
Opstelling: Luuk van den Boer, Joren Dielhof, Stan Berkers, Bart Janssen, Thijs Haasen, Tom van de Wetering, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Maik Idzes voor Tom van de Wetering, Roel van Bussel voor Stan Berkers, Keers Verberne voor Rudi Nijssen, Willem Slaats, Ward Sleegers, Ruud van Berlo.