ONDO- RKSVO 1-7 (0-3)

Offday Ondo wordt genadeloos afgestraft.
Ondo begon dramatisch slecht aan de wedstrijd, binnen 2 minuten lag de bal al op de stip en scoorde Stan Creemers van de gasten: 0-1. Kort daarop een vrije trap voor Ospel. Vanaf de 16 mtr werd door Freek Meeuwissen binnengeschoten: 0-2. Ospel was de enige ploeg die voetbalde en in duels en collectief beter was. Ook kregen ze voor rust nog een cadeautje door een eigen doelpunt van Ondo: 0-3. Ondo was niet bij machte om echte doelkansen af te dwingen.
In de tweede helft hetzelfde beeld: een collectief Ospel in verdedigen en aanvallen waar Ondo geen antwoord op had. Binnen enkele minuten stond de teller al op 4, doordat Daan Janssen vrij kon binnenschieten. Een goed uitgespeelde counter werd door Sjors van Eck raak geschoten: 0-5. Freek Meeuwissen wist met het hoofd de 0-6 aan te tekenen. Tom van de Wetering zorgde voor de eretreffer van Ondo: 1-6. Maar het slotoffensief was weer voor de gasten, wat de eindstand op 1-7 bracht.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Bart Janssen, Thijs Haasen, Ward Sleegers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Maik Idzes, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Tom van de Wetering voor Bart Janssen, Willem Slaats voor Freek Raijmakers, Bart Kessels, Martijn van Bussel.