ONDO – Fc Oda 6-1 (3-0)

De wedstrijd startte met aanvallend voetbal van beide teams, waarin Oda de beste doelkansen afdwong. Na een kwartier nam Ondo steeds meer het initiatief. De doelkansen van Stan Berkers, Roy Lammers en Maik Idzes waren daar een voorbeeld van. In een tijdsbestek van tien minuten had Ondo de gasten op de knieën. Rudi Nijssen schoot op de paal en de bal die terug in het veld kwam werd door Joost Berkers in het doel gewerkt: 1-0. Kort daarop bediende Roy Lammers Maik Idzes en die verdubbelde de voorsprong: 2-0. Oda was nog niet bekomen van de tegenslag of een voorzet van Idzes werd door Rudi Nijssen binnengekopt: 3-0. De gasten uit Weert werden vooral gevaarlijk uit spelhervattingen, maar de defentiecode van Ondo viel niet te kraken. Nog voor de rust had Rob Kessels de kans om de wedstrijd helemaal op slot te doen maar zijn inzet ging net langs.
Na de thee was het Ondo dat direct de aanval zocht en dat werd na een kwartier al beloond. Thijs Haasen veroverde op het middenveld de bal en stuurde Idzes diep en deze schoot de bal bij de tweede paal binnen: 4-0. De tegentreffer kwam door een actie van Daniël Vdovic die drie spelers passeerde en onhoudbaar binnenschoot: 4-1. Ondo bleef strooien met doelkansen. Uit een voorzet van Freek Raijmakers scoorde Joost Berkers met het hoofd uit een moeilijke positie: 5-1. In de slotminuut viel de laatste treffer. De opkomende centrale verdediger Geert Verberne werd onrechtmatig gevloerd binnen de zestien en daardoor kon Rudi Nijssen de eindstand bepalen op 6-1.
Opstelling SV Ondo: Luuk vd Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Maik Idzes, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers.
Wissels: Bart Loomans voor Rob Kessels, Tom vd Wetering voor Maik Idzes, Cas Aarts voor Roy Lammers.