SVSH – ONDO 1-2 (0-2)

SVSH begon onstuimig aan de wedstrijd en daardoor kwam Ondo al vroeg op voorsprong. In de vijfde minuut opende linkeraanvaller Roy Lammers op de rechterspits Maik Idzes. Hij kreeg wat ruimte, omzeilde de SVSH-doelman en tikte de openingstreffer binnen 0-1. Direct na de aftrap van SVSH, veroverde Rudi Nijssen de bal en stuurde Maik Idzes diep en hij verraste opnieuw de keeper: 0-2. De Heusdenaren creëerden nog enkele kansen maar daar bleef het ook bij.
Na de rust kwam Someren-Heide goed uit de startblokken. In de eerste minuut hadden ze de aansluitingstreffer er al in liggen met alle steun van Ondo (eigen doelpunt). Kort daarop kwam Ondo goed weg door een schot op binnenkant paal die weer het veld in kwam. Door het agressieve spel van SVSH en het gestuntel van Ondo zakte het spel tot een dieptepunt. Ondanks het zwakke voetbal kwamen beide teams nog twee keer dicht bij een doelpunt, maar de stand bleef 1-2.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Maik Idzes, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Rob Kessels.
Wissels: Bart Loomans voor Roy Lammers, Kees Verberne voor Freek Raijmakers