ONDO-jeugd heeft de toekomst! ONDO JO-7 mee het veld op in halve finale nacompetitie ONDO

Als er één succesvol ONDO team is afgelopen seizoen dan is het wel de mini’s onder leiding van Ronald Bakens en Ger Relouax (JO-7). Deze groep van fanatieke kids hebben een geweldig seizoen gedraaid met op een wedstrijd na alleen maar overwinningen. In het weekend van 8 juni wonnen ze ook nog een regionaal jeugdtoernooi.

Als kers op de taart van dit voetbalseizoen mochten de ONDO mini’s mee het veld op in de halve finale van de nacompetitie van ONDO 1 tegen Leonidas-W 1 (6-3 overwinning voor onze Heusdense ploeg). Bij de opkomst op het veld genoten ze van het vuurwerk en de prachtige voetbalsfeer. De ploeg van Ronald Bakens speelden in de rust kleine oefenpotjes ter vermaak van het publiek, en kregen na afloop een zak chips en een drankje.

Ook bij ONDO heeft de jeugd de toekomst!

Wil je meer weten over het team JO-7 of ken je ook iemand van die leeftijdscategorie die wellicht ook wil komen voetballen bij onze club? Laat het dan weten! Ronald is bereikbaar via e-mail wedstrijdsecretaris@ondo.nl en telefonisch via 06 13 03 23 13.

Bekijk hieronder de video!