SSE – ONDO 1-3 (1-0)

De kanaalderby met een matige eerste helft werd in een enerverende 2de helft door Ondo winnend afgesloten.
Het eerste half uur had Ondo meer balbezit en enkele kansjes. Toen was daar Eward Slegers die zijn vrije trap in het doel zag gaan door het mistasten van de Ondo-keeper: 1-0. De Heusdenaren kwamen voor de thee niet meer in gevaar maar dwongen ook niet veel af.
Na de rust zette Ondo direct alles op de aanval. Een scherpe voorzet van Stan Berkers werd door de snel reagerende Joost Berkers binnengetrapt: 1-1. Even later werd Stan Berkers onreglementair binnen de zestien meter gestopt. De strafschop die er voor stond werd door Roy Lammers binnengeschoten: 1-2. Ondo bleef SSE vervolgens onder druk zetten. Na een uur werd een strakke voorzet van Rob Kessels verlengd door Rudi Nijssen op de inlopende Roy Lammers, die de bal loepzuiver binnenschoot: 1-3. SSE had nog een mogelijkheid om iets terug te doen maar de bal eindigde op de lat.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Robin Janssen.
Wissels: Tom vd Wetering voor Robin Janssen, Cas Aarts voor Freek Raijmakers.