Sponsor van de week: Assurantiekantoor Schriks


Beste leden van ONDO,
Wij, Assurantiekantoor Schriks, zijn een tussenpersoon die bemiddeld in zaken zoals, hypotheken, zakelijke en particuliere verzekeringen en bankzaken. Wij zijn gevestigd aan de Markt in Asten en zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 geopend. Bij ons kantoor is het tijdens openingstijden altijd mogelijk om binnen te wandelen om een vraag te stellen over uw hypotheek, verzekering, bankzaken en pensioenen. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te plannen voor een adviesgesprek. Dit kan overdag of in de avonduren op kantoor of bij u thuis. Natuurlijk is een telefonische afspraak ook mogelijk.
Door de corona tijd, is het voor ons wat lastiger om afspraken op kantoor of thuis te realiseren. Echter, middels telefonische afspraken of mailcontact kunnen wij u toch helpen met alle vragen rondom uw hypotheek, verzekering, bankzaken of uw pensioen. Tevens is ons kantoor geopend. 
Wij vinden lokale ondernemers, maar zeker ook lokale verenigingen erg belangrijk. Dit omdat wij zelf ook lokaal gevestigd zijn en onze klantenkring met name bestaat uit mensen uit de omgeving Asten. Daarnaast adviseren wij veel ondernemers en verenigingen uit de omgeving. Omdat wij zo lokaal gericht zijn, hechten wij veel waarde aan het steunen van anderen. Dit doen wij door onder andere de sponsoring van uw vereniging ONDO.
Mocht u het fijn vinden dat wij een keer voor u bekijken of uw hypotheek, verzekeringen, bankzaken of uw pensioen nog passen bij uw huidige situatie, dan horen wij dat graag!
Wij zullen voor u zoeken naar passende alternatieven en dit vervolgens bij u voor leggen tijdens een afspraak, in welke vorm dan ook. Natuurlijk kan dit ook per mail.
Zien wij u binnenkort ook een keer bij ons op kantoor? Ons team staat voor u klaar!
Assurantiekantoor Schriks
Markt 14 
5721GE Asten 
Email: info@schriks.net
Telefoon: 0493 690000