ONDO verslaat Roosteren en gaat naar halve finale nacompetitie – zondag 9 juni tegen Leonidas (14.30)

Op een drukbezocht sportpark De Heikamp heeft SV ONDO op 2 juni jl. koelbloedig afgerekend met VV Roosteren (Limburg) in de nacompetitie voor promotie/degradatie. Met fraaie doelpunten van Thijs Haasen, Bart van Brussel en Kas de Jong werd het 3-1 in het voordeel van de Heusdenaren. Door de overwinning stoomt ONDO nu door naar de halve finale voor lijfsbehoud in de derde klasse.

De wedstrijd liet zich kenmerken door scherpe duels en ook helaas enkele aanvaringen. De scheidsrechter gaf twee rode kaarten aan spelers van Roosteren na enkele grotere overtredingen.

,,Het was echt een vervelende ploeg”, sprak ONDO-trainer Ralph Verheijen na de wedstrijd. Hij had geen goed woord over voor de manier waarop de bezoekers zich presenteerden: ,,Ze waren vanaf de eerste minuut al bezig. In een aantal duels vond ik Roosteren veel te laat, dat waren echt bewuste overtredingen. In de rust heb ik daar wel aandacht aan besteed. Speel je eigen wedstrijd en vermijd gedoe. Ik vond dat we dat goed deden”, blikt Verheijen terug.

Het volgende treffen is met RKSV Leonidas (uit Maastricht) op zondag 9 juni a.s. om 14.30, in Heusden. Kom ook kijken en steun ons vaandelteam!