Terugblik afscheidswedstrijd Rudi Nijssen

Op zondag 17 september jl. was het niet alleen tijd voor de tweede editie van het ONDO-penaltytoernooi (welke uitstekend is verlopen), ook namen we na afloop met een speciale voetbalwedstrijd afscheid van misschien wel de bekendste ONDO-speler van de afgelopen jaren: der Rudi, ofwel Rudi Nijssen.

De helft van zijn leven speelde Rudi Nijssen (34) in het vaandelteam van Ondo. Tijd om samen met hem terug te kijken op zijn afscheidswedstrijd:

Rudi, we hebben je zien genieten van een prachtige afscheidswedstrijd. Hoe was dit om te ervaren?
“Het was prachtig. Toen ik vorig jaar in de winterstop besloot te stoppen, wilde ik graag precies zo’n afscheidswedstrijd. Tussendoor kwamen natuurlijk nog de nacompetitiewedstrijden als bonus. Maar deze wedstrijd had ik precies zo in gedachten. Dat ze me ook nog hebben laten scoren, was helemaal fijn.”

Wat was het hoogtepunt van je ONDO-carrière?
“Ik denk de jaren onder trainer Mark Lommen, waar ikzelf echt heb gepiekt en uiteindelijk dan de promotie naar de 3e klasse aan het einde van het vorige seizoen”

We blijven je uiteraard bij ONDO zien, wat ga je nu doen?
“Ik blijf voetballen, wel bij ONDO 3. Daarnaast help ik mee met de organisatie van het Penaltytoernooi en zal ik ook ‘t 1e team op de voet blijven volgen. Ben toch benieuwd wat ze in de 3e klasse klaar gaan spelen.”

Lees hier ook het eerder verschenen interview met Rudi in het Eindhovens Dagblad

Foto: DCI