60 jaar ONDO

In 2022 bestaat SV ONDO maar liefst zes decennia. En dat laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom staat er in het weekend van 16,17 en 18 september 2022 een geweldig feestweekend gepland met verschillende activiteiten. Meer hierover lees je op deze pagina!

Begunstigersavond

We beginnen het jubileumweekend op vrijdag 16 september met de mensen die het belangrijkste zijn voor onze club; de vrijwilligers en de sponsoren. Deze begunstigers worden deze avond in de watten gelegd met verschillende vormen van entertainment en natuurlijk een hapje en een drankje.

Een persoonlijke uitnodiging volgt nog.

Dit evenement vindt plaats bij buurman DHSZOD.

Jeugdmiddag

Zaterdagmiddag 17 september staat geheel in het teken van onze jeugd. Op deze middag wordt er namelijk een VOETBALPARTY georganiseerd op het sportpark.

Met spellen zoals ‘op de stropdas’, een puntendoel en pannakooi beloofd het een leuke en leerzame middag te worden. Voormalig Helmond Sport trainer Mario Verlijsdonk zal de begeleiding op zich nemen.

Opgeven kan t/m 31 augustus via deze link: https://forms.gle/dwnzmjJqmtbnq5A67

super-saturday-sv-ondo

Feestavond

Zaterdagavond 17 september gaat het dak eraf op de feestavond: SUPER SATURDAY, met onder andere partyband Fever!

Dit evenement vindt plaats bij buurman DHSZOD.

penaltytoernooi-sv-ondo

Penaltytoernooi

Op zondag 18 september organiseren we het Penaltytoernooi ‘Bitter schuin durin, dan recht d’r neffe!’

In het kort:

  • Een team bestaat uit minimaal 5 spelers en 1 keeper per wedstrijd.

  • Een wedstrijd tussen 2 teams duurt 15 minuten, waarin er 10 penalty’s per team worden genomen; maximaal 2 per speler.

  • De strafschoppen worden genomen vanaf 11 meter op een groot doel.

Het maakt niet uit of je kunt voetballen of dat je lid bent van Ondo, iedereen kan/mag meedoen! Het beloofd een gezellige dag te worden onder het genot van een drankje en met een sfeervolle afsluiting.

Opgeven kan t/m 30 juni via deze link: https://forms.gle/4zBsYGQL4EMRU3EZ8

fietstocht-sv-ondo

Fietstocht

Voor degene die op zondag moeten bijkomen van de feestavond, of gewoon van de omgeving willen genieten organiseren we een fietstocht.

We vertrekken vanaf het sportpark en na de nodige kilometers en opdrachten komen we hier ook weer terug.

Meer informatie volgt snel!

60 jaar ONDO – The road to..

Het jaar 2022 is een bijzonder jaar voor voetbalclub SV ONDO. In dit jaar vieren de rood-gelen uit Heusden namelijk het 60 jarig bestaan. En in zes decennia kan er veel gebeuren. Zo werd de Euro ingevoerd, won Joop Zoetemelk de Tour de France, werd de eerste stap op de maan gezet en wist PSV de Europa League te winnen. Maar dit alles legt het af tegen de bijzondere momenten die wij bij SV ONDO in de afgelopen 60 jaar hebben beleefd.

In de rubriek 60 jaar ONDO – The road to.. blikken wij terug op een aantal mooie, grappige, bijzondere en memorabele momenten uit zestig jaar SV ONDO. Heb je een suggestie voor deze rubriek? Laat het ons weten via sponsoring@ondo.nl.