60 jaar ONDO

In 2022 bestaat SV ONDO maar liefst zes decennia. En dat laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom staat er in het weekend van 16,17 en 18 september 2022 een geweldig feestweekend gepland met verschillende activiteiten. Meer hierover lees je op deze pagina!

Begunstigersavond

We beginnen het jubileumweekend op vrijdagavond 16 september met de mensen die het belangrijkste zijn voor onze club; de vrijwilligers en de sponsoren.

Deze begunstigers worden deze avond in de watten gelegd.

Jeugdmiddag

Zaterdagmiddag 17 september staat geheel in het teken van onze jeugd. Op deze middag wordt er namelijk een VOETBALPARTY georganiseerd op het sportpark.

super-saturday-sv-ondo

Feestavond

Zaterdagavond 17 september gaat het dak eraf op de feestavond: SUPER SATURDAY, met onder andere partyband FEVER en Zanger Rens.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar in de kantine!

fietstocht-sv-ondo

Familiedag

Zondagochtend 18 september kan jong en oud de fiets pakken en van de omgeving gaan genieten. Na de nodige kilometers en verschillende stops met spellen en versnaperingen, zijn we ‘s middags weer terug. Voor de kids hebben we, aansluitend aan de fietstocht (ca. 15.00 uur), een clown en springkussen geregeld.

penaltytoernooi-sv-ondo

Penaltytoernooi

Zondagmiddag 18 september organiseren we het HEUZES PENALTYTOERNOOI! Het maakt niet uit of je kunt voetballen of dat je lid bent van ONDO, iedereen kan/mag meedoen! Het beloofd een gezellige dag te worden met een geweldige afsluiting!

afsluiting-jubileum-svondo

Afsluiting

Zondagavond 18 september vanaf 18:00 uur DJ TONNY in de feestzaal bij DHSZOD. Hier zal ook de prijsuitreiking van het penaltytoernooi plaatsvinden. Entree is gratis en iedereen is welkom!

60 jaar ONDO – The road to..

Het jaar 2022 is een bijzonder jaar voor voetbalclub SV ONDO. In dit jaar vieren de rood-gelen uit Heusden namelijk het 60 jarig bestaan. En in zes decennia kan er veel gebeuren. Zo werd de Euro ingevoerd, won Joop Zoetemelk de Tour de France, werd de eerste stap op de maan gezet en wist PSV de Europa League te winnen. Maar dit alles legt het af tegen de bijzondere momenten die wij bij SV ONDO in de afgelopen 60 jaar hebben beleefd.

In de rubriek 60 jaar ONDO – The road to.. blikken wij terug op een aantal mooie, grappige, bijzondere en memorabele momenten uit zestig jaar SV ONDO. Heb je een suggestie voor deze rubriek? Laat het ons weten via sponsoring@ondo.nl.

keepers-sv-ondo-uitgelicht